producten
rolluiken
Rolluiken weren zon, licht, warmte, koude, geluid, inkijk en inbrekers. Met een rolluik regelt u eenvoudig de hoeveelheid binnenvallend licht, zonnewarmte en frisse lucht. Bovendien kan een rolluik vrijwel probleemloos worden aangebracht bij renovatie, bestaande gebouwen en nieuwbouw.
Indien u dit wenst kan het rolluik uitgerust worden met een motor. Zowel voor nieuwe als bestaande rolluiken werken wij steeds met de kwaliteitsmotoren van Somfy.
Klik hier om de foto's te bekijken.
zonwering
Onder de noemer zonwering vindt u bij ons volgende producten:
 • Screens
  Screens zijn de perfecte vertikale zonwering (zowel opbouw als inbouw). U kan bij ons terecht voor de windvaste Fixscreen, een gepatenteerd product van Renson.
  Klik hier om de Fixscreen folder in pdf-formaat te bekijken.
 • Knikarmschermen
  Zalig genieten op het terras met één van onze knikarmschermen. Deze zijn beschikbaar in diverse modellen, van trendy tot top klasse !
 • Verandazonwering
  Verandazonwering biedt u een zowel functionele als esthetische bescherming tegen overbodige hitte. Uiteraard wordt deze zonwering op maat gemaakt op basis van uw veranda.
 • Terrasschermen
  Deze dubbele schermen worden vaak in de horeca gebruikt, maar kunnen ook voor privé gebruik.
Klik hier om de foto's te bekijken.
velux
Als officiële dealer kan je steeds bij ons terecht voor alle VELUX producten. Wij verzorgen indien nodig ook de vakkundige plaatsing van deze producten.
Klik hier om de foto's te bekijken.
raamdecoratie & gordijnen
Uw sfeer, uw keuze ... Welke gordijnen u ook wenst, u vindt ze bij ons. Alle types raamdecoratie kunnen zowel manueel als gemotoriseerd bediend worden.
Klik hier om de foto's te bekijken.
somfy expert
Als somfy expert werken wij uitsluitend met kwaliteitsmotoren en toebehoren. Met de nodige kennis van het product zorgen wij voor een vakkundige en verzorgde plaatsing.
Klik hier om de foto's te bekijken.
Renson
Vanaf heden verdelen wij ook de Renson lagune. kom vrijblijvend langs voor verdere informatie.
Klik hier om de foto's te bekijken.
markiezen
Deze "vast paneel fix" markiezen worden op maat gemaakt en indien de klant dit wenst kunnen deze bedrukt worden.
Klik hier om de foto's te bekijken.