Outdoor

CREËER JE EIGEN LEEFRUIMTE MET EEN TERRASOVERKAPPING VAN RENSON

Een tuin is er om volop van te genieten. Dus brengt u er liefst zoveel mogelijk tijd door. Of het nu is om te barbecueën met vrienden, om te genieten van de zon of in alle rust een stukje me-time of tijd met uw familie te beleven, we herleven als we meer tijd buiten kunnen spenderen om die leuke momenten te beleven.

Volledig aangepast aan uw eigen stijl en in functie van uw eigen wensen zorgen de outdoor producten van Renson en Weinor voor de perfecte leefruimte.

Klik hier en ontdek de verschillende toepassingen met een Renson Camargue terrasoverkapping.

Renson Brochure

Klik hier voor een vrijblijvende offerte

Renson Terrasoverkapping
Renson Lapure Doekzonwering
Renson Algarve Carport
Tuinelementen
Weinor Terrazza Pure
Buitengebouwen op maat
weinor PergoTex II
Weinor Plaza Viva

Enkele realisaties

 

Door hun beperkte afmetingen zijn stadstuinen een uitdaging. Wij zorgen voor een strak en open gevoel met toch de mogelijkheid om privacy te bieden. Warme houten gevelbekleding gecombineerd met schuifglas of houten panelen. Vaak combineren we deze met een tuinberging en een lamellendak. 

 

Restaurant Zilt uit Nieuwpoort koos voor Demaeght zonwering voor de realisatie van hun nieuwste Outdoor project. Zo kunnen de klanten het hele jaar door genieten van het terras met zicht op de Noordzee. 

 

Gekoppelde Renson Algarve tuinberging met een tuinberging volledig in Renson Linarte aluminium gevelbekleding die doorloopt op de woning als accentmuur.