Outdoor

CREËER JE EIGEN LEEFRUIMTE MET EEN TERRASOVERKAPPING VAN RENSON

Een tuin is er om volop van te genieten. Dus brengt u er liefst zoveel mogelijk tijd door. Of het nu is om te barbecueën met vrienden, om te genieten van de zon of in alle rust een stukje me-time of tijd met uw familie te beleven, we herleven als we meer tijd buiten kunnen spenderen om die leuke momenten te beleven.

Volledig aangepast aan uw eigen stijl en in functie van uw eigen wensen zorgen de outdoor producten van Renson en Weinor voor de perfecte leefruimte.

Renson Brochure

Klik hier voor een vrijblijvende offerte

 

Renson Terrasoverkapping
Renson Lapure Doekzonwering
Renson Algarve Carport
Tuinelementen
Weinor Terrazza Pure
Buitengebouwen op maat
weinor PergoTex II
Weinor Plaza Viva
Renson Amani

Enkele realisaties

 

B&B Scheldekant koos voor een glasoase van Weinor voor hun zuidgerichte terras. Hier kunnen de gasten genieten van een zonnig ontbijt of apero. Een strakke terrasoverkapping aan deze landelijke B&B.

 

De Renson Camargue is een perfecte aanvulling op de landelijke villa in Mont-Saint-Aubert (Doornik). Met zijn stijlvolle design en hoogwaardige materialen past de Camargue perfect bij de rustieke uitstraling van de villa.

 

Een naadloze integratie van binnen- en buitenruimte, waar minimalistisch design hand in hand gaat met ultiem comfort. Deze slanke, elegante structuur beschermt niet alleen tegen de elementen, maar biedt ook een oase van rust en sereniteit. Een gekoppelde Renson Camargue gemonteerd aan deze strakke woning.