Outdoor

CREËER JE EIGEN LEEFRUIMTE MET EEN TERRASOVERKAPPING VAN RENSON

Een tuin is er om volop van te genieten. Dus brengt u er liefst zoveel mogelijk tijd door. Of het nu is om te barbecueën met vrienden, om te genieten van de zon of in alle rust een stukje me-time of tijd met uw familie te beleven, we herleven als we meer tijd buiten kunnen spenderen om die leuke momenten te beleven.

De mogelijkheden om u te beschermen tegen wind, zon, regen of koude zijn zeer uiteenlopend. Uw tuin of terras en de rest van de omgeving rond uw woning, worden daardoor een natuurlijk verlengstuk van uw huis zodat u in optimale omstandigheden, in het grootste comfort, tijd buiten kunt doorbrengen.

Volledig aangepast aan uw eigen stijl en in functie van uw eigen wensen zorgen de outdoor producten van Renson en Weinor voor de perfecte leefruimte.

Klik hier en ontdek de verschillende toepassingen met een Renson Camargue terrasoverkapping.

Klik hier voor de configurator

Brochure

Klik hier voor een vrijblijvende offerte

 

Renson Terrasoverkapping
Renson Lapure
Renson Algarve Carport
Tuinelementen
Weinor Terrazza Pure
Buitengebouwen op maat
Weinor Pergotex
Weinor Plaza Viva

Enkele realisaties

 

Restaurant Zilt uit Nieuwpoort koos voor Demaeght zonwering voor de realisatie van hun nieuwste Outdoor project. Zo kunnen de klanten het hele jaar door genieten van het terras met zicht op de Noordzee. 

 

Gekoppelde Renson Algarve tuinberging met een tuinberging volledig in Renson Linarte aluminium gevelbekleding die doorloopt op de woning als accentmuur.

 

Een Renson Camargue op een Penthouse te Waregem. Een penthouse is onderhevig aan overmatig lichtinval en vooral wind. Geen gesleur meer met parasols door de Loggia Wood schuifpanelen.