Rolluiken

Waarom kiezen voor rolluiken van Wilms?

 

Rolluiken zijn een simpele en efficiënte manier om jouw levenscomfort te verhogen. Wilms biedt traditionele inbouw-, voorzet- en opbouwrolluiken aan, maar ook baanbrekende innovaties.

Deze zijn zelfs zo geavanceerd dat je geen toegevingen meer hoeft te doen qua design. Ze worden ingebouwd in de spouw en zijn dus onzichtbaar aan de binnen- én buitenkant van jouw woning. Bovendien is warmteverlies voorgoed verleden tijd.

  1. Je bespaart energiekosten.
  2. Je nachtrust verbetert.
  3. Je voelt je veilig.
  4. De gezelligheid blijft binnenskamers.
  5. Voor elke smaak de juiste afwerking.

Wilms, da’s kiezen voor bescherming, comfort, sfeer, rust, duurzaamheid en innovatie!

Download HIER de brochure!

Voorzetrolluiken
Inbouwrolluiken
Automatisatie van bestaande rolluiken

Enkele realisaties

 

Deze woning werd recent gerenoveerd. Wij plaatsen zowel windvaste zonwering van Renson als voorzetrolluiken van Wilms aan deze woning. Bij ons kan u terecht voor nieuwbouw én renovatie. Zonder kap- en breekwerk. Ook zorgen wij voor de aankleding van alle raamdecoratie.

 

Deze klant koos voor voorzetrolluiken van Wilms aan de slaapkamers en voor windvaste doekzonwering van Renson aan de leefruimtes.

 

Hier koos de klant voor doekzonwering in de woonkamer en keuken terwijl ze op de slaapkamers kozen voor voorzetrolluiken van Wilms. Beneden wordt het contact met de buitenkant behouden door doekzonwering. Rolluiken weren de warmte maar zorgen ook voor de gewenste privacy.