Zonwering

Renson Windvaste doekzonwering

Zonwering: comfortgarantie in elk seizoen

Veel natuurlijk daglicht is een voorwaarde voor een gezond binnenklimaat in uw leefruimte. Maar ongecontroleerde en overmatige zonlichtinval kan de comfortbeleving danig verstoren. Buitenzonwering geeft u controle over de lichtinval en houdt zonnestralen tegen vooraleer die het glas bereiken. Met de Fixscreen windvaste doekzonwering van Renson weert u zonnewarmte in de warme maanden én geniet u optimaal van zonwinst in het najaar.

Met een knikarmscherm van Weinor of Winsol kunt u genieten van uw tuin en terras tot in de late uurtjes! Deze zijn verkrijgbaar mét of zonder led-verlichting en verwarming.

Op die manier zorgt buitenzonwering dus ook voor een daling van het energieverbruik. Kortom, alleen maar voordelen voor uw leef- en werkkwaliteit. 

Brochure

Renson Doekzonwering
Zonneluifels
Renson Structurele zonwering
Renson Schuifpanelen
Markiezen

Enkele realisaties

 

Demaeght bv plaatste aan deze strakke hedendaagse woning windvaste doekzonwering van Renson. Fixscreen ms7 en Panovista.

Klik hier voor meer info over doekzonwering

 

Dit type zonneluifel van Weinor de N2000 kan worden ingebouwd tijdens nieuwbouw of renovatie in de gevel.

 

Terug een prachtige Weinor Opal Design met Led-verlichting geplaatst. Een luifel van Duitse kwaliteit met maar liefst 7 jaar garantie!