Renson Camargue Herne

Producten uit deze realisatie

Renson Terrasoverkapping

Andere referenties

 
Winsol Lumisol Deerlijk

Een zonnescherm met gesloten kast dat past bij elke bouwstijl? Dat is Lumisol met een subtiel afgeronde rechthoekige kast. Optionele ledverlichting. Alle RAL-kleuren mogelijk. Altijd op maat. Dit type luifel past zowel aan landelijke als hedendaagse woningen.

 
Renson Fixscreen Wilms Rolluik

Hier koos de klant voor doekzonwering in de woonkamer en keuken terwijl ze op de slaapkamers kozen voor voorzetrolluiken van Wilms. Beneden wordt het contact met de buitenkant behouden door doekzonwering. Rolluiken weren de warmte maar zorgen ook voor de gewenste privacy. 

 
Renson Fixscreen Solar Waregem

Deze hedendaagse woning had last van oververhitting door de grote raampartijen. Wij plaatsten windvaste doekzonwering van Renson op zonne-energie aangezien er elektriciteit werd voorzien.

 
Weinor Terrazza Pure Liedekerke

Een glasoase van Weinor wordt gemonteerd tegen de woning. Zowel het dak als de zijelementen worden ingevuld met glas. Zo geniet u het hele jaar door van de zon, uw tuin én terras. Ook is het mogelijk om hier zonwering te integreren. Zowel op het dak als aan de zijkanten.

 
Renson Linarte Block 16 Nokere

Met de Linarte van Renson creëert u een strakke look voor uw gevel. Aluminium is duurzaam en vraagt heel wat minder onderhoud dan een houten gevel. Deze woningen van Danilith werden recentelijk opgeleverd met elk 4 aluminium accentmuren.