Renson Fixscreen Lendelede

Producten uit deze realisatie

Renson Doekzonwering

Andere referenties

 
Weinor Terrazza Pure Oudenaarde

B&B Scheldekant koos voor een glasoase van Weinor voor hun zuidgerichte terras. Hier kunnen de gasten genieten van een zonnig ontbijt of apero. Een strakke terrasoverkapping aan deze landelijke B&B.

 
Renson Camargue Mont-Saint-Aubert

De Renson Camargue is een perfecte aanvulling op de landelijke villa in Mont-Saint-Aubert (Doornik). Met zijn stijlvolle design en hoogwaardige materialen past de Camargue perfect bij de rustieke uitstraling van de villa.

 
Renson Icarus

De toevoeging van de Renson Icarus structurele zonwering aan deze penthouse in Sint-Idesbald is een ware blikvanger. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling voegt de Icarus niet alleen een architectonisch element toe aan het gebouw, maar biedt het ook praktische voordelen zoals bescherming tegen fel zonlicht en oververhitting van de ruimte.

 
Renson Camargue Wakken

Een naadloze integratie van binnen- en buitenruimte, waar minimalistisch design hand in hand gaat met ultiem comfort. Deze slanke, elegante structuur beschermt niet alleen tegen de elementen, maar biedt ook een oase van rust en sereniteit. Een gekoppelde Renson Camargue gemonteerd aan deze strakke woning.

 
Renson Linius Antwerpen

Stel je voor: een tramstation dat niet alleen functioneel is, maar ook een architectonisch statement maakt. Met de elegante en duurzame aluminium lamellen van Renson wordt dit visioen werkelijkheid. Met een focus op stijlvol design en maximale functionaliteit, transformeren de lamellen van Renson de tramhalte.