Weinor Terrazza Pure Liedekerke

Producten uit deze realisatie

Weinor Terrazza Pure

Andere referenties

 
Winsol Lumisol Deerlijk

Een zonnescherm met gesloten kast dat past bij elke bouwstijl? Dat is Lumisol met een subtiel afgeronde rechthoekige kast. Optionele ledverlichting. Alle RAL-kleuren mogelijk. Altijd op maat. Dit type luifel past zowel aan landelijke als hedendaagse woningen.

 
Renson Fixscreen Wilms Rolluik

Hier koos de klant voor doekzonwering in de woonkamer en keuken terwijl ze op de slaapkamers kozen voor voorzetrolluiken van Wilms. Beneden wordt het contact met de buitenkant behouden door doekzonwering. Rolluiken weren de warmte maar zorgen ook voor de gewenste privacy. 

 
Renson Fixscreen Solar Waregem

Deze hedendaagse woning had last van oververhitting door de grote raampartijen. Wij plaatsten windvaste doekzonwering van Renson op zonne-energie aangezien er elektriciteit werd voorzien.

 
Renson Camargue Herne

Prachtige losstaande terrasoverkapping van Renson te Herne. Met de geïntegreerde Fixscreens en aluminium schuifpanelen wordt het zicht naar de te behouden.

 
Renson Linarte Block 16 Nokere

Met de Linarte van Renson creëert u een strakke look voor uw gevel. Aluminium is duurzaam en vraagt heel wat minder onderhoud dan een houten gevel. Deze woningen van Danilith werden recentelijk opgeleverd met elk 4 aluminium accentmuren.